Elsa- mitt 2011.

Jag kommer knappt ihåg något från det här året. Men ska göra mitt bästa!

Har hänt en massa under året. Bra saker och mindre saker. Jag har slitit, gråtit, varit lycklig och skrattat. Jag har funnit nya vänner, jag har släppt dom som endast är min vän just because och jag har återknytit kontakten med dom jag vill ha vid min sida. Mina nära kompisar har kommit mej närmare och de falska vet ingenting om mej.


Jag fick träffa min stora kärlek. Jag trodde att vi alltid skulle hålla ihop men nej så vart det inte. Tre år var vi ifrån varandra, tre hela år. Känslorna var så sjukt blandade när vi träffades igen. Jag grät, jag var lycklig men ändå så olycklig. Hon är här men hon är inte min.Kärleken har gått trögt, men come on. Jag är femton har hela livet framför mej. Hittade en man men släppte han lika snabbt. Skulle inte funkat och jag skulle inte mått bra över att ha låtsas för hans skull. Inget mer behöver sägas. :-)

Jag var med om en sjukt cool resa. Resan jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, eller iallafall inte vid sån här tidigt ålder. New York. Jag fastnade för staden. Människorna, omgivningen, affärerna, atmosfären. Jag vet inte när jag far dit igen, men en sak är jag säker på jag ska dit. Jag ska bygga mitt liv i New York. Det är mitt hem.


Min och Gritzys resa har fortsatt och vi är inne på vårt fjärde år tillsammans. Sjukt vad tiden går fort. Kan säga att vi har haft några svackor, men vi har även haft sjukt grymma stunder. Hon följde med mej under konfan och vi fick göra den resan tillsammans. Det gjorde oss sjukt mycket starkare. Trots att ni andra tycka illa om oss, snackade om oss. Jag bryr mej inte för vi är sjukt starka och vi kan, så ni haters, vi bryr oss inte;). Vårt band vart ännu starkare än det redan var. Jag älskar dej skruttis.
Surf går det oxå bra. Lär mej sjukt mycket av alla instruktörer och folket runtomkring. Jag trivs där helt enkelt, som ett andra hem. Surfare, ni är sjukt grymma, glöm aldrig de!


Skolan har gått helt okej, slitit och slitit och plågat mej igenom den. Sena nätter, tidiga morgnar för att hinna med allt. Gråtit en hel del kan jag lova, skrikit och varit frustrerad. Men det har lönat sig, sjukt nöjd över den här terminen, bra jobbat!

Jag har mist två av mina älsklingar. Det gör ont, men lycklig över åren jag fick med dom.


Min träning. Å gud vad jag älskar den. Boxning, det är det jag är född till att göra. Lyckan när man står där med boxningshandskarna. Lyckan när man känner att man gör något man älskar. Jag kan, jag vill, jag är bäst. Thats it.

En liten sammanfattning om hur mitt år varit.
Året har bara snurrat på och det har gått sjukt fort. Tack alla ni som varit med under året, nu taggar vi 2012! Nytt år, nya chanser, nya tag. Ett ännu bättre år helt enkelt.
Gott nytt år älsklingar!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Gott nytt år på dig med! :)

2011-12-31 @ 17:54:56
URL: http://umeaequestre.blogspot.com/
Postat av: Jenny

GOTT NYTT ÅR!:d♥

2011-12-31 @ 17:59:57
URL: http://dressyryttarn.blogg.se/
Postat av: johanna

sv: ja detsamma! :D

2011-12-31 @ 18:10:55
URL: http://johannalives.blogg.se/
Postat av: Linn ~ hästblogg

SV: Gör det inte ;O ? <3

2011-12-31 @ 18:14:28
URL: http://kellyochlinn.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: hahahah dsm, du verkar haft ett najs år!<3

2011-12-31 @ 18:35:35
URL: http://ssomeone.blogg.se/
Postat av: ♫♪ Sandra T

gott nytt år! :)

2011-12-31 @ 19:04:48
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Postat av: Michelle♥

SV: taack!

Gott nytt år :)

2011-12-31 @ 19:23:19
URL: http://lovemichellees.blogg.se/
Postat av: Diman Dilir

Tack: , värmer!:D

hihi :*♥♥

2011-12-31 @ 21:31:50
URL: http://diimans.blogspot.com
Postat av: emelie- photography

SV: toppen :D kram

2012-01-01 @ 19:33:23
URL: http://eemeliethuresson.blogg.se/
Postat av: elvira

såg den översta högra bilden på nicholais blogg;)

2012-01-06 @ 18:48:12
URL: http://justhorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0