Elsa-nyårslöften och all annan skit.

2012. Skit alla tankar snurrar bara runt. Ett nytt år med nya möjligheter, nya chanser, nya tag. Ett nytt år helt enkelt. Det känns skrämmande eftersom det är ett väldigt viktigt år för mej. men jag är redo tror jag.
Jag kommer att träffa massor av nya människor det här året, vissa människor som kommer komma mej nära men vissa som bara kommer att vara falska. nej tack säger jag till er. Ni behöver inte ens göra besväret att säga hej till mej. Vännerna som jag redan har ska jag komma närmare och våga släppa in på livet, men som tidigare ni andra falska människor nej er släpper jag lätt. men en sak måste jag bättra mej på, att ge människor en chans. Det är jag väldigt dålig på, men en chans det är allt ni får, klantar ni er, im sorry jag vänder på klacken och går. falska människor är jag inte intresserade av.
2012 innehåller ett av de viktigaste val jag ska göra. Gymnasiumvalet. Det är väldigt stort för mej. Vilken linje? Vilken skola? Det ända jag är säker på är att jag ska göra de här för min skull. Det är mitt liv och jag vill kunna må bra under dom tre åren jag går där. Satsa på skolan ännu mer, jag ska kämpa till tusen. Tro mej, jag ska göra allt för min skull och då måste jag göra det bra.
I februari 2012 så ska jag till Göteborghorseshow. Sjukt. kommer bli en grym helg. Folket, alla shower, shoppingen. U N D E R B A R T stavas det. Jag lovar att jag ska släppa allting under min tid där och bara njuta.
Mitt hästliv ska jag fortsätta som nu. Suga in mej allt jag hör och ser. Ta till mej allt under lektionerna. Jag och Gritzy ska bli ännu tajtar och förhoppningsvis starta någon liten tävling. Vi ska röra oss framåt i utvecklingen, hon ska hjälpa och lära mej och jag ska hjälpa henne och dela med mej att det jag kan ännu mer än vad vi redan gör. Som jag sagt tidigare 2012 kommer bli vårt år. Mitt och Gritzys.
Iår blir det först och främst att fokusera på mej och Gritzy tillsammans. På skolan och att vara rädd om mina nära och kära. För det är faktiskt så att ni är det bästa jag har.
Jag ska tro på mej själv. Jag ska bli starkare, tusen gånger starkare.
elsa-träning!

Precis kommit hem från en joggingtur kan man säga. Tog en promenad med Mira så att jag kunde följa med Klara så hon kom fram säkert, snäll syster, japp! Hurtig som jag och lillMira är så joggade vi hem plus en liten till runda, starkt jobbat. Nyårsmaten borttränad-check! Ska skriva ett lite längre inlägg nu typ. Dock tror jag att ja bärjar bli lite sjukt. HATA.
Nya året kommer börja bra iallafall. Blir en tur till min älskade Gritzy. En dag, ett nytt år kan inte starta bättre! Kyssar

Elsa- mitt 2011.

Jag kommer knappt ihåg något från det här året. Men ska göra mitt bästa!

Har hänt en massa under året. Bra saker och mindre saker. Jag har slitit, gråtit, varit lycklig och skrattat. Jag har funnit nya vänner, jag har släppt dom som endast är min vän just because och jag har återknytit kontakten med dom jag vill ha vid min sida. Mina nära kompisar har kommit mej närmare och de falska vet ingenting om mej.


Jag fick träffa min stora kärlek. Jag trodde att vi alltid skulle hålla ihop men nej så vart det inte. Tre år var vi ifrån varandra, tre hela år. Känslorna var så sjukt blandade när vi träffades igen. Jag grät, jag var lycklig men ändå så olycklig. Hon är här men hon är inte min.Kärleken har gått trögt, men come on. Jag är femton har hela livet framför mej. Hittade en man men släppte han lika snabbt. Skulle inte funkat och jag skulle inte mått bra över att ha låtsas för hans skull. Inget mer behöver sägas. :-)

Jag var med om en sjukt cool resa. Resan jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, eller iallafall inte vid sån här tidigt ålder. New York. Jag fastnade för staden. Människorna, omgivningen, affärerna, atmosfären. Jag vet inte när jag far dit igen, men en sak är jag säker på jag ska dit. Jag ska bygga mitt liv i New York. Det är mitt hem.


Min och Gritzys resa har fortsatt och vi är inne på vårt fjärde år tillsammans. Sjukt vad tiden går fort. Kan säga att vi har haft några svackor, men vi har även haft sjukt grymma stunder. Hon följde med mej under konfan och vi fick göra den resan tillsammans. Det gjorde oss sjukt mycket starkare. Trots att ni andra tycka illa om oss, snackade om oss. Jag bryr mej inte för vi är sjukt starka och vi kan, så ni haters, vi bryr oss inte;). Vårt band vart ännu starkare än det redan var. Jag älskar dej skruttis.
Surf går det oxå bra. Lär mej sjukt mycket av alla instruktörer och folket runtomkring. Jag trivs där helt enkelt, som ett andra hem. Surfare, ni är sjukt grymma, glöm aldrig de!


Skolan har gått helt okej, slitit och slitit och plågat mej igenom den. Sena nätter, tidiga morgnar för att hinna med allt. Gråtit en hel del kan jag lova, skrikit och varit frustrerad. Men det har lönat sig, sjukt nöjd över den här terminen, bra jobbat!

Jag har mist två av mina älsklingar. Det gör ont, men lycklig över åren jag fick med dom.


Min träning. Å gud vad jag älskar den. Boxning, det är det jag är född till att göra. Lyckan när man står där med boxningshandskarna. Lyckan när man känner att man gör något man älskar. Jag kan, jag vill, jag är bäst. Thats it.

En liten sammanfattning om hur mitt år varit.
Året har bara snurrat på och det har gått sjukt fort. Tack alla ni som varit med under året, nu taggar vi 2012! Nytt år, nya chanser, nya tag. Ett ännu bättre år helt enkelt.
Gott nytt år älsklingar!

ursäkta!

Dålig stil av oss ber om ursäkt. Men snart är det ett nytt år, nya tag!
Bloggen lär få en drös med nya inlägg inom kort. Håll ut!
Massor av kramar från oss i Röbäck
men givet från ersmark oxå!
snygga ändå eller..

Linn-GOD JUL!!

nu drar man till övik och lämnar datorn hemma!
God jul alla!!:D

elsa-inte för att skryta.....

men denna brud är la bäst.

Linn-hål i naveln

Nu är det bestämt!
Jag tänker ta hål i navel.
Har tillstånd av föräldrar osv, bara pengar som saknas.
Och kanske lite mod;)
Funderar på om jag ska ta hos en kille som kallas offer elr
om jag ska ta på en tp nagelstudio...
Offer kostar 350kr och nagelsaken 600 så det är ju stor
skillnad i pris, men jag känner folk som tagit hos offer
och dom har varit nöjda, men nagelstudion känns ju
lite säkrare och "renare" på ngt sätt..
Vad tror ni? Vågar ja chansa på offer?

bild lånad från google.se

elsa-hiss! och diss då såklart..

HISS
-Mina vänner. Gud vad fina de är! Stöttar mig till hundra, finns alltid vid min sida. Får mej att skratta och tro på mej själv. Tror ingen har så fina vänner som jag har! Älskar er guys!
Ingen nämd ingen glömd men förmodligen vet ni vilka ni är.

-Att det bara är 69 dagar kvar till Göteborg HS. Shit vad jag taggar. Människorna, showerna, stämningen. Tror det kommer bli hur grymt som helst. Taggatagga!

-Att vi får lov på tisdag så man kan spendera dagarna i stallet och hinna rida medans det ännu är ljust. Mysa på med Gritzy hela dagarna. bättre än så kan det väl inte bli?
DISS

-Mange bjuder. Jo jag har förstått det. Orkar inte att alla går och lyssnar seriöst på den låten. Det räcker känner jag. Beatet funkar men sen när han öppnar käften känner jag Nej och vill bara gå och stoppa huvudet i sanden. Nej man ska sluta när man är på "topp" vilket de egentligen aldrig var. Vet inte vad som är mer patetiskt låten eller folk som lyssnar på låten..
-Vädret. Asså vad har gått fel? 7 grader och regn. Det är jul om drygt en vecka vars är snön? Inte okej någonstans tycker jag!
så såg de ut för en vecka sen.. NU:
regnregnregn..
ja så tycker jag.

elsa-pyntat i stallet-check!

mysigt vart det kan jag lova! har ni pyntat i stallet/hemma än?

Linn-taggad till tusen!

Nu kööööööööör vi!!
Taggar med kompisar till Mange Makers nya haha klaga inte.
men jag tycker den är grym! Man blir så sjukt peppad!
Vad tycker ni?;)


elsa-jag saknar dej.jag älskar dej 12/12-2011.

Ens djur är ens bästa vän. Den man kan dela allt med den som alltid finns. Den sviker aldrig. när min bästa vän inte klarade av något mer, kämpade han. han svek mig inte trots allt. Att lämna dej är det jobbigaste beslutet jag, vi någonsin tagit tror jag. jag behöver dej vid min sida. Jag älskar dej, då-nu-föralltid. ta hand om Bells där uppe.
vila i frid älsklingsbumsen.

elsa-är man snygg så är man!

kan bara ta och erkänna att vi är riktigt grymma snyggingar!
hoppas ni haft en bättre dag än mej

elsa-kär

helt jättekär i forever 21. Vet inte hur mycket tid jag spenderade där när jag var i New york. Fick iallafall med mej flera påsar hem. love it!
Tumblr_lw2a5fczq81r5jy51o1_500_large
Tumblr_lvowlyhuzh1r22ua9o1_500_large

elsa-ingen tid

Har inte haft någon vidare tid att blogga i helgen osv pga lite olika anledningar men nu när skolan lugnat ner sig så lär det dyka upp en massa inlägg.

NYA IDÉER

VI HAR EN MASSA NYA IDÉER OCH EN NY HEADER ÄR PÅ GÅNG. DAX ATT LYFTA ÄNNU MER OCH FRÄSCHA UPP HÄR! BJUDA MERA PÅ SIG SJÄLV HELT ENKELT. DET FÅR NI BARA INTE MISSA.
KÄRLEK

Linn-If there´s life we´ll see it

Gaaaaaaaah!!
Är det bara jag som känner att vissa dagar är man bara lycklig för ingenting?
Jag har gått runt med ett leende på läpparna hela dagen idag och jag vet inte
ens vad som gör mig så galet glad!
När man är så glad så är det som om allt går rätt och det finns inga bekymmer!
Enda tills något händer och allt bara rasar.
Man inser att man saknar någon,att något inte är som det borde osvosv och plötsligt
 har allt vänt. Plötsligt går allt inte lika lätt längre, och man kommer ner på jorden
igen. Att det kan gå så fort! Men man får väl vara glad för dom stunder man får och
 ta vara på dom, och vara medveten om att det inte är föralltid, och att det kommer
svåra grejer som man måste ta hand om senare. Man måste njuta av dom fina
stunderna, så att det blir lättare att handskas med det svåra senare. Allt går upp
och ner, och nej, livet är inte rättvist. Vissa får mer och andra mindre, men om den
som inte har så mycket kan leva livet och vara nöjd med vem dom är och acceptera
att det är som det är så kan dom få ut så mycket av livet! Allt går med rätt attityd!
Om man bara kollar på Justin Bieber, han kommer från en familj som inte hade det
jättebra ställt egentligen,elr det finns ju värre men iaf, han levde för sin dröm
och struntade i vad andra sa, och se vart han är idag! Man kan bara beundra honom
för det! Själv måste jag bli bättre på detta, även om jag har det så sjukt bra om
man tänker efter. Skita i hur jag ser ut, om vad andra kommr att säga/säger,bara
leva och se det fina!
It´s time to make a change! Keep on walking!

stunder jag aldrig glömmer<3

Linn- ingen kan vara nere med en ballong!

hhahahah asså min stora idol är i livet! Finns ingen skönare/sötare än min lilla Puh!:D


elsa-TRÄNING.

Har tänkt att börja uppdatera lite mer om olika sorters träning, metoder, tips medmera för det går alltid hem. Just nu har jag inte så mycket tid då jag har ganska mycket i skolan men det blir ett kort inlägg om bara lite viktigt att tänka på.(förmodligen vet ni redan om det mesta, menmen!) bjkuder även på några sköna låtar på slutet som jag brukar träna till! kram
Vet inte hur insatta alla är i träningen och om ni tränar något. 
-Något jag tycker är väldigt viktigt är att om man är nybörjare så ska man inte träna lika hårt som de som är vana vid det hårda slitet. Det mår din kropp inge bra av!
Se till att börja lugnt men att ha rätt tänk. 
-Att sätta upp ett mål. Det gör jag VARJE träning för då blir det enklare att göra det man ska. Jag frågar mej, hur hårt ska jag träna? Sen så tränar jag så hårt. Är ett mål att jag ska göra hundra situps gör jag det och när jag är klar gör jag fem till, då har jag nått mitt mål och längre.
- Glöm inte att strecha. Inge vidare med varken träningesvärk eller att skada sig pga att man stretchat dåligt.
- träna INTE om du är sjuk. Då bryter du ner din kropp och kan få hjärtfel.
- ha minst en vilodag så dina muskler får vila och växa;)
- situps. Gör INTE höga. Det skadar på ryggen för mycket.
Ungefär allt jag hinner med just nu snyggingar. Så byt om och dra på er joggingskorna och bege er ut på en joggingtur! Nu kör vi guys, right?


Linn-snö!!:D

så underbart nu kommer julkänslan boyaaaa:D

bild från google.se

Det tar i hjärtat..

Tycker att alla ska tänka jävligt noga på hur man behandlar andra. Det tar i
hjärtat...

Elsa- vad är träning för dej?

weheartit
Tumblr_lf69rjyqca1qb8enjo1_500_large
Vad är träning för dej?
något helt onödigt eller livsviktigt. Brinner du för träning eller avskyr du det?
Längtar du tills att få komma ut och träna eller oroar du dej för det?
Kommer ett långt inlägg om träning imorgon. Motivationen. Bra tips att komma i form. Och guys, vi gör det här tillsammans! right?
kram

Linn-just nu


Skönaste, blir bara så underbart glad när ja hör den!

Linn-vad vill du?

Jag orkar inte.
hur kan man släppa någon man alltid har älskat?
Någon som alltid funnits där och aldrig lämnat din sida.
Kan inte släppa taget men jag känner att det är dags,det
finns ingen plats för mig längre. Vår tid har varit, och jag orkar
inte, kan inte leva på minnen som bleknar. Jag känner dig inte längre,
och jag kan inte famla i mörkret när jag vet att jag inte kommer få ut ngt
av det. Vi lever i två olika världar och det är dags för oss båda att inse att vi
inte kan laga det här. Vi har väntat för länge. Jag kommer alltid att finnas där
om du behöver mig, kommer alltid vara din vän.Ge mig minsta tecken och
jag kommer att finnas där för dig,stå upp för dig. Men jag kan inte vänta
hur länge som helst,jag drar mig tillbaka och låter dig ta steget. 
Vi har båda ett nytt liv,vi måste
leva vidare och inte hänga upp oss. jag vet att du klarar dig,du kan stå på
egna ben,det har du visat. Jag beundar dig på alla sätt, ,men vi behöver en paus. hejdå♥
du vet vem du är,smsa när du ser♥

minnen<3


TÄVLING! PRESENTKORT PÅ BIKBOK, HÖÖKS ELLER INTER SPORT.

DU HAR CHANSEN ATT VINNA ETT PRESENTKORT(200 SPÄNN) PÅ ANTINGEN BIKBOK, INTERSPORT ELLER HÖÖKS.
FÖR ATT VARA MED SKA DU:
-SKRIVA  ATT DU TÄVLAR OM ETT PRESENTKORT PÅ ANTINGEN BIKBOK, INTERSPORT ELLER HÖÖKS.
-LÄNKA TILL DET HÄR INLÄGGET.
-LÄGGA UT BILDEN NEDAN.
NÄR DU GJORT DET KOMMENTERA DU DET HÄR INLÄGGET ATT DU ÄR MED(GLÖM INTE MAILEN) OCH LÄNKEN TILL DÄR DU SKRIVIT OM TÄVLINGEN. DU SOM INTE HAR BLOGG, DET FUNKAR LIKA BRA OM DU GÖR DET PÅ FACEBOOK.  LYCKA TILL GUYS!
TÄVLINGEN (PLANERAS ATT) AVSLUTAS DEN 1/1-2012.

Elsa-åsikt

Alla har rätt till en åsikt. Till sin åsikt. Din bara din. Du bestämmer över vad du tycker, känner och säger. Men när din åsikt börjar gå ut över andra på ett negativt sätt så är det inte lika rätt. Men det som är jag stör mej alldra mest på är när man inte kan stå upp för sina åsikter.
Om du inte står upp för dem, vem gör det då?
Du om någon måste kunna stå upp för det du tänker och känner. Du ingen annan. Därför blir jag bara så irriterad men samtidigt ledsen över att man inte vågar stå upp för sin åsikt.
Nej. Det ska jag bli bättre på. Att stå upp för vad jag tycker, vem jag är och vad jag vill. Utan att såra någon då förstås! Det borde ni oxå göra älskade läsare.
Allt för denna gång
if nothing goes right,go left
weheartit

RSS 2.0